Despre noi - Crama Takács
FB TW IG

#thelma_winery

Image Alt

Despre noi

(Continuare) Oenologia este artă, vinul este operă de artă!

…. am învățat că soarta, viața și oamenii care ne-au îndrumat pașii în această lume ne încurajează să ne continuăm misiunea. Iar aceasta nu constă în altceva decât în rafinamentul vinurilor noastre, aspectul clar, eleganta lor, menit să medieze și să redea acea minune a naturii și acel bagaj de valoare umană pe care zona piemontană a Podișului Transilvaniei și Podgoriile Aiudului le reprezintă în primul rând prin răspândirea în lumea mare a renumelui acestei minunate zone viticole.

Suntem convinși că tehnologia modernă și prepararea manuală, tradițională a vinului pot conviețui la fel ca diferitele generații ale familiei noastre. Credem cu tărie în forța perpetuării, a unității și a misiunii noastre de a crea vinuri care să îi satisfacă pe consumatori și să le ofere experiențe ieșite din comun.

Istoria, cunoștințele, experiența oamenilor locului și natura unică, specifică acestor dealuri, sunt baza și inspirația activității noastre. Aspirația către armonie, căutarea eternului echilibru al ciclurilor naturii definesc în mod fundamental viticultura noastră în complexitatea ei, zi după zi.