Turism viticol - Crama Takács
FB TW IG

#thelma_winery

Image Alt

Turism viticol

Oenologia este artă, vinul e creație artistică!

Dacă îți place natura, ciclismul și vinul bun, ia-ți prietenii, familia sau colegii de muncă și haideți la Crama Takacs, pentru a împărtășii și a trăi împreună o experiență frumoasă în lumea vinului și al naturii. Oenoturismul / enoturismul sau turismul viticol este o ramură în dezvoltare a turismului din Aiud, iar Crama Takacs este parte și promotor al acestui proiect nou.

Turismul viticol este o experiență complexă, formată din călătoria în sine, peisajele minunate ce se întind în fața vizitatorilor, relația de prietenie și poveștile ascultate în timpul degustării, precum și relația unică dezvoltată cu oenologul sunt pași ce alcătuiesc o experiență unică spre cunoașterea vinurilor.

Iubitorii vinului și nu numai, care ne trec pragul pot participa la degustări de vinuri și cine deosebite, pot vizita crama noastră, pot intra în contact cu aspecte interesante ale culturii vinurilor și se pot avânta în drumeții cu bicicleta sau lua la pas tot domeniul viticol.

Vizitatorii au ocazia să afle și particularitățile zonei, deoarece vizitând podgoriile din Aiud pot face cunoștință și cu alte vinuri locale, cu activități artistice legate de viticultură și cu folclorul local (de exemplu la Rimetea).

Vinul este ca o invitație la descoperirea mediului natural al pivnițelor și cramelor tradiționale aflate adesea în apropierea clădirilor istorice.